Dat zal in de smaak vallen!

Verjaardagen, jubileums, presentaties, bruiloften of toch zomaar, er is altijd wel iets om te vieren. Het Dorpshart biedt jou graag veel verschillende mogelijkheden om er samen een leuk feest van te maken. Van een eenvoudige receptie met drankjes en nootjes, tot zeer uitgebreid, met een champagneontvangst, bijzondere hapjes en livemuziek. Wat betreft eten, drinken en locaties hebben wij een uitgebreid aantal arrangementen om uit te kiezen. Je hoeft alleen maar ‘wat, wanneer en waar’ door te geven, dan doen wij de rest.

Meer weten?

Kijkend naar jouw wensen en behoeften stellen wij graag een geslaagd feest met jou samen. En wil jij de locatie eerst rustig bekijken? Neem gerust contact met ons op, wij zijn telefonisch te bereiken op (0571 270400) of je kunt ons een mail sturen.

Kinderfeestjes € 7,50 per kind (inclusief 1 drankje)

In het Dorpshart maken de kinderen hun eigen pizza onder een toeziend oog van onze deskundige koks. Samen bakken jullie de pizza’s met al het lekkers wat je zo’n beetje kunt bedenken voor op een pizza. Natuurlijk mag je je eigen pizza ook lekker opeten! Geschikt voor kinderfeestjes vanaf 6 kinderen.