Het Dorpshart is de meest verrassende horecagelegenheid van Twello. Je vindt ons in het hart van het dorp. In de koude maanden kun je lekker binnenzitten en in de zonnige maanden staat ons terras voor jou klaar. Bij binnenkomst kun je gelijk een kijkje nemen in onze open keuken en als je verder loopt kun je plaatsnemen in onze sfeervolle Grandcafé. De afscheiding tussen de keuken en de gasten is een presentatie van voornamelijk verse producten. Bij ons kun je genieten van Puro koffie met ovenverse appeltaart.

Deze zaak is meer dan alleen horeca: zowel voorbijgangers als alle dorpsgenoten kunnen bij ons terecht. Bij ons heb je het gevoel van thuis, een huiskamer, wij noemen deze plek het Dorpshart. Het Dorpshart is een plek waar mensen komen voor de kwaliteit van onze producten, maar blijven omdat het er gezellig is. Wie wel eens bij ons geweest is weet het al. Het Dorpshart is laagdrempelig, uitnodigend en toegankelijk voor iedereen. Je maakt jouw keuze in een ongedwongen sfeer, geniet rustig van het moment en van ons aanbod. Bij ons is iedereen welkom, je voelt je er ook welkom. En dat laatste is misschien wel het allerbelangrijkste. Begin de dag met een kopje pure koffie en geniet van onze lunch en/of diner.

Het Dorpshart is buiten openingstijden altijd te huren voor een verjaardag of een feest. Voor deze feesten worden geen huurkosten verrekend. Indien je vragen hebt of graag wil reserveren kun je ons gerust een mail sturen of langskomen.

Gedurende de openingstijden kun je altijd gratis reserveren om zeker te zijn van een tafeltje. Het Dorpshart is toegankelijk voor rolstoelen. Voor de allerkleinsten is er speelgoed en een commode aanwezig.