Het Dorpshart is een gezellig grand café, dat bestaat uit een ruime zitgelegenheid. Zowel binnen als op het terras buiten kun je bij ons terecht onder het genot van een heerlijk drankje of lekkere versnapering. Eten en drinken staat centraal in ons Dorpshart concept.

De open keuken is van buiten al te zien en de geur van de verse gerechten komt jou al snel tegemoet. De afscheiding tussen de open keuken en de gasten is een presentatie van voornamelijk verse producten. De producten die je hier ziet worden verkocht om mee te nemen maar het is ook de werkvoorraad van de koks.

Bij ons kan je koffie met ovenverse appeltaart bestellen, maar je kunt ook een hele taart of een zak koffiebonen kopen voor thuis. Vele mooie producten waar wij mee werken verkopen wij ook in onze winkel hoek. Een greep uit ons verkoopassortiment is onder andere wijnen, bakkerij producten en Puro koffie.

Lunch & diner om mee te nemenheader_dorpshart

Geen zin om te koken? Met veel plezier bereiden onze koks ook jouw gerechten voor thuis. Alle gerechten van de kaart zijn ook voor thuis te bestellen.